ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ

Изключителна функционалност – това е кратката ни характеристика на изработваните и монтирани от “GLASS STAR” душ кабини и паравани за баня. Използаваме стоманени и алуминиеви плъзгащи системи и крепежни елементи , които благодарение на своите изчистени линии осигуряват монтиране на душ кабини и прегради за душ с високо естетическо въздействие и перфектна функционалност.
Производителите, чийто обков най- често ползваме са от фирмите Ozone, Dormacaba, Saheco 

Използваните панти и фиксатори са с различна приложимост – отваряне на 90°, 135°, 180°. Изборът на материала и формата на обкова е  дело на клиента – масивен месинг или стомана с покритие от лъскав или сатениран хром, инокс,  злато  . Магнитните и силиконови уплътнения се подбират съобразно обкова – на 90°, 135°, 180°. За стабилност и при необходимост използваме подсилващи лостове на 45° и 90°. Използваните стъкла са с дебелина:  8 и 10mm. Цветове са прозрачно, матирано, сиво, кафяво, синьо, зелено . С оглед на сигурността всички стъкла са закалени или ламинирани.

Предлагаме и индивидуални фигури върху стъклата, които имаме възможност да изработим чрез пясъкоструйно матиране или фотопринт с UV мастила./виж галерия/
За осигуряване на лесното поддържане на стъклените душ кабини, паравани и врати в мокри помещения предлагаме препарат за третиране Invisible Shild CLEAN-X, който предотвратява натрупването на котлен камък върху стъклата и ги поддържа в безупречен вид. 

За повече информация и галерия от изпълнени обекти: https://www.facebook.com/GlassStarLtd